Murat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinden F.Ü.Hastanesi Sigara Bırakma Polikliniğine..

Murat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yeşilay Kulübü Öğrencilerinden F.Ü.Hastanesi Sigara Bırakma Polikliniğine Ziyaret.

Murat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yeşilay Kulübü öğrencileri, Fırat Üniversitesi Hastanesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’na bağlı Sigara Bırakma Polikliniğini ziyaret etti.

Okul Müdür Yardımcısı Ümit Mehmet Atagün nezaretinde Adalet alanı öğretmenleri Ayşenur Ergün, Ferhat Uygan ve 20 öğrenci, Fırat Üniversitesi Hastanesi Sigara Bırakma Polikliniğinde “Sigara Zararları Hakkında Farkındalık Oluşturmak” amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Ziyarette öğrencilere Sigara Bırakma Polikliniği öğretim üyeleri tarafından çeşitli bilgiler verildi.

Eklenme Tarihi:14.12.2017