Rektör Prof.Dr. Demirdağ, Fırat Üniversitesi Hastanesinde Bölümleri Gezerek Sorunları Dinledi...

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Fırat Üniversitesi Hastanesinde bölümleri gezerek, öğretim üyeleriyle bir araya geldi.

Her yıl hastanede görev yapan öğretim üyelerinin sorunlarını dinleyerek, sorunların çözümü noktasında neler yapılabilir konusunda ziyaretlerini sürdüren Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, bu kapsamda

Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Beyin Cerrahi, Dermatoloji, Fizik Tedavi, Nöroloji ve Göğüs Hastalıkları ile Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalları’nı ziyaret ederek, Öğretim üyelerinin sorunlarını dinledi.

Rektör Demirdağ’a ziyaretlerinde Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kazez, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Refik Ayten, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Ziya Çetinkaya, Doç. Dr. Fatih Fırdolaş ile Doç. Dr. Osman Mermi eşlik etti.

Eklenme Tarihi:19.01.2018