5. Fırat Romatoloji Sempozyumu

Türkiye Romatoloji Derneği ile Fırat Üniversitesi ve Sütçü İmam Üniversitesi Romatoloji Bilim Dallarının ortaklaşa düzenlediği Romatoloji Sempozyumumuz 14 Nisan 2018 tarihinde Kahramanmaraş’ta yapılacaktır.

Bu sempozyumda temel hedefler; Romatizmal hastalıklarda farkındalık oluşturmak ve Romatolojik hastalıklar ile bir şekilde teması olan Aile Hekimi, İç Hastalıkları ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzman ve araştırma görevlisi meslektaşlarımızın Romatoloji hakkındaki bilgilerini güncellemektir.

Bu sempozyum sırasında Mardin’den Konya’ya kadar olan bölgelerde hizmet sunan Romatoloji Uzmanları ve alanında Dünya çapında değerli hocalarımızla bir araya gelme fırsatı oluşacaktır.

Romatoloji ve romatizmal hastalıklara ilgisi olan, bölgedeki tüm meslektaşlarımızı, bu sempozyuma katılmaya ve vesile ile bir araya gelmeye davet ederiz. Sempozyum ile ilgili daha geniş bilgileri http://firatromatoloji.org/ internet adresimden takip etmek mümkündür.

Prof. Dr. Süleyman Serdar Koca

Eklenme Tarihi:02.02.2018