Fırat Üniversitesi Hastanesi Kardiyoloji ABD Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Tarık KIVRAK'ın Başarısı

F.Ü TIP FAKÜLTESİ KARDİYOLOJİ ABD ÖĞRETİM ÜYESİ YRD. DOÇ. DR. KIVRAK, DÜNYADA SEÇKİN BİLİM İNSANLARINA VERİLEN “WORLD ACADEMIC CHAMPIONSHIP 2018 IN CARDIOLOGY” ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ…

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji ABD öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Tarık Kıvrak “Prevelance of Pulmonary Atherosclerosis in Patients With Chronic Thromboembolic Pulmonary Hypertension” isimli çalışması ile her yıl düzenli olarak dünyada seçkin bilim insanlarına verilen World Academıc Champıonshıp 2018 ın Cardıology ödülüne 5059 araştırma arasından layık görüldü.

World Academic Championship 2018 in Cardiology ödülünün, Dünya Akademik Şampiyonası uluslararası Standartlar ve Dereceler Ajansı tarafından uluslararası düzeyde organize edildiğini belirten Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji ABD öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Tarık Kıvrak, ödülün amacının, Dünya Akademik Şampiyonası vasıtasıyla dünyadaki parlak bilim insanları ve akademisyenleri belirlemek olduğunu söyledi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ise, Tıp Fakültesi Kardiyoloji ABD öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Tarık Kıvrak’ı başarısından dolayı kutladığını belirtti.

Eklenme Tarihi:07.02.2018