14 Mart Tıp Bayramı Fırat Üniversitesinde Kutlandı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü ve Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen törenle kutlandı.

14 Mart Tıp Bayramı Kutlama Programı'na, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Ergüven, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hidayet Kara, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kazez, Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Refik Ayten, Elazığ, Tunceli, Bingöl Tabipler Odası Başkanı Doç. Dr. Caner Feyzi Demir, öğretim üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Düzenlenen törende Tıp Fakültesi Mezunları adına Dr. Ümmügülsüm Şerbet, Elazığ, Tunceli, Bingöl Tabipler Odası Başkanı Doç. Dr. Caner Feyzi Demir ile Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kazez, 14 Mart Tıp Bayramı ile ilgili görüşlerini dile getirdiler.

Konuşmaların ardından Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçentliğe yükselen öğretim üyelerine cübbeleri giydirildi.

Eklenme Tarihi:14.03.2018