Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Buluşmaları

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi halkın sağlık konusunda bilgilendirilmesi amacıyla “Tıp Fakültesi Halk Buluşmaları” programı düzenliyor.

Bu kapsamda ilk program 9 Ekim 2015 Cuma günü saat: 18.30’da Elazığ Öğretmen Evi Toplantı salonunda yapılacak.

Programda Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Erhan Aygen ile Endokrinoloji Bilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Yusuf Özkan “Her Yönüyle Obezite” konusunda halkı bilgilendirecekler.

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murad Atmaca, Tıp Fakültesi olarak halkın her türlü sağlık sorunları ile ilgili sorularını cevaplama noktasında bu tür halk buluşma programları düzenleyeceklerini belirterek, Tıp Fakültesinde görev yapan öğretim üyeleri ile birlikte bu programları gerçekleştireceklerini söyledi.

Prof. Dr. Atmaca son olarak 9 Ekim Cuma günü Öğretmen Evinde yapılacak olan Obezite konulu programa tüm Elazığ halkını davet etti.

Eklenme Tarihi:05.10.2015