Fırat Üniversitesi Hastanesi Çocuk Diyabet Ekibi Diyabetli Çocuklar ve Aileleri ile Buluştu...

Dünya diyabet günü olarak kabul edilen 14 Kasım’ın olduğu haftada düzenlenen etkinlikler kapsamında Fırat Üniversitesi Hastanesi Çocuk Diyabet Ekibimiz diyabetli çocuklar ve aileleri ile bir öğle yemeğinde buluştu.

Katılımcılara yönelik olarak öğretim üyelerimizden Dr. İhsan Esen tarafından “Hastalık Durumlarında Diyabet”, Dr. Deniz Ökdemir tarafından “Diyabet ve Egzersiz” ve Çocuk Diyabet Hemşiremiz Semra Boyrazlı tarafından “Diyabette Hipoglisemi (Düşük Kan Şekeri) Yönetimi” başlıklı konularda konuşmalar yapıldı. Çocuklarımız ve yakınlarının sorularına cevaplar verildi. Çocuklarımızın bir arada açlık kan şekeri ölçümlerini takiben insülin enjeksiyonları yapıldıktan sonra topluca öğle yemekleri yenildi.

Eklenme Tarihi:19.11.2018