Fırat Üniversitesi Hastanesinde "Ankilozan Spondilit" Konulu Seminer Programı Düzenlendi

Fırat Üniversitesi Hastanesinde Güncel Tıp Seminerleri kapsamında stajer doktorlar tarafından “Ankilozan Spondilit” konulu seminer programı düzenlendi.

Fırat Üniversitesi Hastanesi Kongre Merkezinde düzenlenen seminere, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Demet Çiçek, Hastane Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Aydemir, Hastane öğretim üyeleri ile öğrenciler katıldı.

Tıp Fakültesi Romatoloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Süleyman Serdar Koca danışmanlığında, stajyer doktorlar Gizem Ersöz, Emel Olgun, Kübra Altunbulak ve Havva İnce “Ankilozan Spondilit” hakkındaki güncel bilgileri seminere katılanlara anlattılar.

Tıp Fakültesi Romatoloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Süleyman Serdar Koca, bu seminerlerin öğrencilerin motivasyonu açısından önemli olduğunu belirterek, seminerlerin değişik konularda devam edeceğini söyledi.

Eklenme Tarihi:21.10.2015