11. Sinir Cerrahisi Derneği Kongresinde Fırat Üniversitesi Öğretim Üyelerine Birincilik Ödülü

05-08 Kasım 2015 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen 11. Sinir Sistemi Cerrahisi Derneği Kongresi’nde, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı tarafından sunulan "Diyabetik ve diyabetik olmayan lomber disk hernili olgularda kollajen tip IX düzeylerinin karşılaştırılması" adlı çalışma ile, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim üyeleri Doç. Dr. Metin Kaplan, Uz. Dr. Lutfü Arıcı, Uz. Dr. Ömer Batu Hergünsel, Doç. Dr. Bengü Çobanoğlu Şimşek, Uz. Dr. Sait Öztürk ve Prof. Dr. Fatih Serhat Erol sözel bildiri birincilik ödülüne layık görüldüler.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, 11. Sinir Sistemi Cerrahisi Derneği Kongresi’nde yaptıkları bildiri çalışmalarıyla birincilik ödülü kazanan Tıp Fakültesi Öğretim üyelerini kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Eklenme Tarihi:18.11.2015