Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ'ın, Fakülte ve Bölüm Ziyaretleri

Ziyaretlere ilk olarak Tıp Fakültesinden başlayan Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ’a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kazez, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murad Atmaca, Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Said Berilgen, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Hanifi Yıldırım, Prof. Dr. Refik Ayten ile Doç. Dr. Fatih Fırdolaş da eşlik etti.

Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı, Üroloji Anabilim Dalı, Algoloji Bilimdalı ile Çocuk Cerrahisi bölüm Başkanları ve öğretim üyeleri ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, bölümlerde sürdürülen akademik ve bilimsel çalışmalarla fiziki düzenleme çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerle ilgili bir değerlendirme yapan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, göreve geldikleri günden beridir sorunların çözümü noktasında her yıl düzenli olarak Fakülte ve bölümlere ziyaretlerde bulunduklarını belirterek, hesapverilebilirlik ve öğretim üyeleri ile birlikte olma noktasında bu tür ziyaretlerin faydalı olduğunu söyledi.

Rektör Prof. Dr. Demirdağ, “Her yıl rutin olarak yaptığımız fakülte ve bölüm ziyaretlerimize bu yıl yine başlamış bulunuyoruz. Her zaman olduğu gibi yine Tıp Fakültemizden bu ziyaretlerimize başladık. Bu ziyaretlerin amacı, Fakülte ve bölümlerdeki öğretim üyelerimiz, Araştırma görevlilerimiz ile diğer arkadaşlarımızla birlikte olmak, değerlendirmelerde bulunmak, geçen bir yılın muhasebesi ile önümüzdeki bir yılda yapılması düşünülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunmaktır. Ziyaretlerimizi ayrıca geçen dönemde konuşulan ve vaat edilenlerin ne kadarının gerçekleşip gerçekleşmediğini yerinde görmek varsa bir eksiklik onları gidermek amacıyla yapıyoruz. Hesapverilebilirlik ve öğretim üyeleri ile birlikte olma noktasında bu tür toplantıların faydalı olduğunu düşünüyorum” dedi.

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İrfan Orhan ise, Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ve beraberindeki yöneticilerin Üroloji Kliniğine yapmış oldukları ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek, yöneticilerle kliniğin sorunlarını ve yapılması gerekenler noktasında yüz yüze görüşmenin verimli olduğunu belirtti.

Eklenme Tarihi:16.12.2015