Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesinde Organ Bağışı ve Nakilleri Konusunda Konferans Düzenlendi

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Genç Yeryüzü Doktorları topluluğu tarafından "Bağışlayın Yaşamak İstiyorum " konulu konferans düzenlendi.

Organ bağışı ve nakli konusunda bilgilerin verildiği konferansa, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murad Atmaca, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Demet Çiçek, Tıp Fakültesi Öğretim üyeleri ile öğrenciler katıldı.

Tıp Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim üyeleri Doç. Dr. Koray Karabulut, Yrd. Doç. D Sertaç Usta ve Fırat Üniversitesi Hastanesi Organ Nakli Koordinatörü Dr. Cem Özcan, Ülkemizdeki organ bağışı ve nakilleri konusunda çeşitli bilgiler verdiler.

Eklenme Tarihi:22.02.2016