3. Fırat Romatoloji Sempozyumu

Sevgili Meslektaşlarımız,
Sizleri Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Romatoloji Bilim Dalı ile Türkiye Romatoloji Derneğinin ortaklaşa düzenledikleri “3. Fırat Romatoloji Sempozyumu’na” davet etmekten mutluluk duyuyoruz. Sempozyum 20 Mayıs 2016 tarihinde Malatya’da gerçekleştirilecektir. Bu sempozyumda ülkemizin önde gelen ve deneyimli romatologları görev alacaktır. Romatizmal hastalıklar konusunda merak edilen konulara ışık tutulacaktır. Sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyacağımızı belirtir, hepinizi aramızda görmek ister. Saygılarımla.

Prof. Dr. Süleyman Serdar Koca
3. Fırat Romatoloji Sempozyumu Başkanı

GENEL KURALLAR

- Kayıt Ücreti; Toplantılara katılım, yaka kartı, bilimsel program ve katılım sertifikasını kapsamaktadır.
- Vergiler; kayıt ücretlerine KDV (%18), konaklama KDV (%8), eklenecektir. D Event Turizm, doğması muhtemel vergi, harç, rusum tutarlarındaki değişikliği fiyatlara yansıtma hakkını saklı tutar.
- Ödemeler; kayıt ve konaklama ücretleri organizasyon acentası hesaplarına ödenmelidir. Ödemeler karşılığında fatura düzenlenerek, organizasyon sonrasında kargolanacaktır.
- Her stand’ın firma temsilcileri için 1 kişi ücretsiz kayıt hakkı bulunmaktadır. Bu isimler için değişiklik 30 Nisan 2016 tarihine kadar gerçekleştirilebilir.

Önemli Not:

- Kayıt ve Konaklama için son isim bildirme tarihi: 29 Nisan 2016

İPTAL / DEĞİŞİKLİK / GERİ ÖDEME ŞARTLARI - İptaller; kayıt ve konaklama taleplerinin son iptal tarihi: 18 Mart 2016’tir.
- İsim Değişiklikleri; 28 Mart – 29 Nisan 2016 tarihleri arasında yapılabilmektedir. Bu tarihlerde yapılacak işlemler için 20 Euro değişiklik ücreti ödenmelidir. Bu tarihten sonra herhangi bir isim değişiklik işlemi yapılmayacaktır.
- Ödeme Tarihleri; kayıt ve konaklama ücretleri için son ödeme tarihi: 22 Nisan 2016’dır.
- Geri Ödemeler; kayıt ve konaklama ücretleri iptalleri için yapılan geri ödemeler, Sempozyum bitiş tarihi 20 Mayıs 2016 tarihinden 20 iş günü içinde karşı tarafa transfer edilecektir

Kayıt-Konaklama

Eklenme Tarihi:01.04.2016