Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi AD. Öğretim Üyelerinin Başarısı...

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı öğretim üyeleri, 08-12 Nisan 2016 tarihleri arasında Antalya/Belek’te yapılan Türk Nöroşirurji (Beyin ve Sinir Cerrahisi) Derneğinin uluslararası katılımlı 30. Kongresinde “Yılın En İyi Bilimsel Çalışmaları” kategorisinde 3.’lük ödülüne layık görüldüler.

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi AD Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Metin Kaplan, Prof. Dr. Fatih Serhat Erol, Yrd. Doç. Dr. Sait Öztürk, Yrd. Doç. Dr. Murat Kara ile Uzm. Dr. Hakan Çakın’ın yürüttüğü “Açık Spinal Disrafizmli Hastalar ve Sağlıklı Annelerinde Genetik Risk Faktörlerinin Değerlendirilmesi’’ isimli çalışma, yüzlerce bilimsel çalışma arasından katılımcıların oyu ile “Yılın en iyi bilimsel çalışmaları’’ kategorisinde 3.’lük ödülü kazandı.
Kazanılan ödülü Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi AD Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Sait Öztürk dernek 2. Başkanı Prof. Dr. Şükrü Çağlar’dan aldı.

Eklenme Tarihi:14.04.2016