Fırat Üniversitesi Hastanesinde "Extreme Androloji" Toplantısı Gerçekleştirildi...

Fırat Üniversitesi Hastanesi Üroloji Anabilim Dalı tarafından “Extreme Androloji” toplantısı gerçekleştirildi.

Hastane Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kazez, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murad Atmaca, Başhekim Prof. Dr. Said Berilgen, Başhekim Yardımcıları, Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İrfan Orhan ile çevre illerden çok sayıda Üroloji uzmanı katıldı.

Toplantıya Elazığ, Malatya, Diyarbakır, Adıyaman ve Erzurum’dan çok sayıda Üroloji uzmanı katılırken, toplantı kapsamında bilimsel programlar yanında canlı cerrahiler bölümünde Prof. Dr. Ateş Kadıoğlu tarafından “Penil Protez İmplantasyonu” ve Prof. Dr. Selahittin Çayan tarafından da “Nüks Varikoselektomi” operasyonları gerçekleştirildi.

Eklenme Tarihi:21.04.2016