Tıp Fakültesinde Biyoistatistik Uygulama Kursu Düzenlendi...

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından Biyoistatistik Uygulama Kursu düzenlendi.

İkincisi düzenlenen kursa Tıp Fakültesi Öğretim Elemanları katıldı.

Kursun açılış programına Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murad Atmaca, kurs eğitmenleri Kadir Sümbüloğlu ve Prof. Dr. Vildan Sümbüloğlu ile öğretim elemanları katıldı.

Kursun açılış konuşmasını yapan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murad Atmaca, mezuniyet sonrası yapılan medikal ve parmedikal eğitimlerin önemli olduğunu vurguladı.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ise istatistiğin tıp alanında yapılan bilimsel çalışmalardaki önemine dikkat çekti.

Tıp Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen Biyoistatistik Uygulama Kursu iki gün sürdü.

Eklenme Tarihi:30.05.2016