Fırat Üniversitesi Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı, Akreditasyon Belgesi

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı, Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği Yeterlik Kurulu Akreditasyon Belgesi almaya hak kazandı.

Türkiye’ deki KBB anabilim dalları içerisinde akredite olmaya hak kazanan 10 anabilim dalından biri olmayı başaran Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalımızı başarılarından dolayı kutluyoruz.

38. Türk Ulusal KBB ve BBC Kongresinde, Akreditasyon Belgesini Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı adına, Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şinasi Yalçın aldı.

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyeleri kongre süresinde 6 oturum başkanlığı ve 5 panelde görev almış, 2 çalıştaya katılmış ve 1 adet kurs düzenlemişlerdir. Öğretim üyelerimiz başarılı çalışmaları ile kongreye bilimsel anlamda büyük katkılar sağlamıştır.

Eklenme Tarihi:10.11.2016