Başhekimimiz Prof.Dr. Muhammed Said BERİLGEN'in Vefatı ve Başsağlığı

24.05.2017 tarihinde saat: 11.45 civarında Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammed Said BERİLGEN, hastanedeki makam odasında uğradığı menfur saldırı sonucunda, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 17.30'da hayatını kaybetmiştir. Büyük tıp insanına yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Böylesine elim bir olayın bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz.

Değerli tıp ve bilim insanı, meslektaşımız Prof. Dr. Muhammed Said BERİLGEN'in Ailesine, yakınlarına ve sevenlerine, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi ve hastanesine, Üniversitemize, tıp ve bilim dünyasına, Üniversitemiz adına taziye dileklerimizi sunuyor, Allah'tan sabır diliyoruz. Allah rahmet eylesin. Ruhu şadolsun...

Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ
Fırat Üniversitesi Rektörü