Fırat Üniversitesi Rektörlüğü Tarafından Akademik ve İdari Personele İftar Yemeği Verildi...

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, üniversitede görev yapan akademik ve idari personeli ile iftarda bir araya geldi.

Üniversite Sosyal Merkez bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine, Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sadettin Tanyıldızı, Prof. Dr. Halil Hasar, üniversite yöneticileri ile akademik ve idari personel yoğun bir katılım gösterdi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, iftar yemeğinin üniversite personeli arasındaki birlik ve dayanışmayı arttırdığını ifade ederek, “Her sene olduğu gibi bu senede Fırat Üniversitesi Rektörlüğü olarak akademik ve idari personel başta olmak üzere bütün personelimizle bir araya geleceğimiz bir iftar programı düzenledik. Amacımız bu ramazan vesilesi ile biraya gelmekti. Bu programda bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Ramazan ayının başta tüm İslam âlemi olmak üzere bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini diliyorum” dedi.

Eklenme Tarihi:14.06.2017