Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.GİRGİN, Almanya'da Düzenlenen Kongrede...

Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.GİRGİN, Almanya'da düzenlenen kongrede kristalize fenol tedavisini anlattı.

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Girgin ile Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Kliniğinde görevli Uz. Dr. Burhan Hakan Kanat, Berlin'de düzenlenen “ Uluslararası Kıl Dönmesi” Kongresine konuşmacı olarak katıldılar.

Kongre ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Girgin, davet edildikleri kongrede dünyada ilk kez Fırat Üniversitesi’nde Prof. Dr. Osman Doğru tarafından uygulanan ve kıl dönmesinde ameliyatsız tedavi sağlayan Kristalize Fenol tedavisini anlattıklarını belirterek, dünyanın dört bir yanından tanınmış cerrahların da katılmış olduğu kongrede kristalize fenol tedavisinin büyük bir ilgi gördüğü söyledi.

Eklenme Tarihi:27.09.2017