Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. AYTEN Tedavi Gören Ferhat'ı Ziyaret Etti...

Elazığ’ın Arıcak ilçesinde bir köyde 3 gün önce kaybolan 2,5 yaşındaki Ferhat Yıldırım, 25 saat sonra kayalıklarda sıkışmış olarak bulunmuştu. Kurtarma ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kurtarılan küçük Ferhat çocuk ambulansla Fırat Üniversitesi Hastanesine getirilerek, tedavi altına alınmıştı.

Çocuk yoğun bakım Ünitesinde tedavisi devam eden küçük Ferhat’ı Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Refik Ayten ziyaret ederek, durumu hakkında bilgi aldı.

Başhekim Prof. Dr. Ayten, küçük Ferhat’ın durumunun iyiye gittiğini, 25 saat süre ile susuz kaldığı için vücudunun güçsüz düştüğünü bu nedenle çocuk yoğun bakım ünitesinde gözetim altında tuttuklarını söyledi.

Küçük Ferhat’ı 2-3 güne taburcu edeceklerini belirten Prof. Dr. Ayten, ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Eklenme Tarihi:02.10.2017